Natuurbegraafplaats Koningsakker – Inspiratiedag & digitale nalatenschap

Op zaterdag 30 september 2023 organiseert Natuurbegraafplaats Koningsakker een inspiratiedag met rondleidingen, lezingen, historische wandelingen, muziekoptredens en een inspiratiemarkt.
Op de inspiratiemarkt kunt u zich laten informeren en inspireren door diverse organisaties en uitvaartondernemers uit de regio.

Een van de organisaties is Digital Life Legacy die zal vertellen waarom het zo belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet meteen op te zeggen?
Verder antwoord op de hoe nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop krijgen van een overleden dierbare als zij de code niet weten en hoe je identiteitsfraude kan voorkomen met gegevens van iemand die is overleden.
Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten maar vooral bewustwording creëren.

De presentatie wordt gegeven door Sander van Meer van Digital Life Legacy, onderdeel van ZDG.
Sander heeft een achtergrond in de forensische opsporing en is een graag geziene gast op radio en TV en geregeld te zien in diverse (vak)bladen.
Digital Life Legacy is hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data, adviseert de Tweede Kamer over dit onderwerp en is recent winnaar geworden van de Dutch Funeral Award 2022-2024.

U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden.

Het evenement is afgelopen.

Datum

30 sep 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 16:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

Natuurbegraafplaats Koningsakker
Sportlaan 25, 6816 VE Arnhem
Website
https://www.natuurbegraafplaatskoningsakker.nl/

Organisator

Natuurbegraafplaats Koningsakker
Natuurbegraafplaats Koningsakker
Telefoon
026-3036000
Email
info@koningsakker.nl
Website
https://www.natuurbegraafplaatskoningsakker.nl/
Back To Top