Digitale erfenis | Uitvaartpodcast

Digital Life Legacy is geregeld te horen op Uitvaartpodcast.com.
Oprichter Hans Kuyper stelt dit initiatief voor en verwijst naar diverse afleveringen waarin Sander van der Meer wordt gevraagd naar de digitale erfenis en hoe dit jou, je familie of vrienden ook nu al bezig kan houden.

Lees verder

Over Uitvaartpodcast.com
Door toeval ben ik als grafisch ontwerper ruim 35 jaar geleden in contact gekomen met de uitvaartbranche. Het resultaat was de ontwikkeling van toen nog niet bestaande uitvaartbeletteringen en het graveerwerk voor o.a. kistplaatjes en grafmarkeerders.

Uitvaartspecialisten en toeleveranciers
In die periode kreeg ik de gelegenheid om samen met specialisten binnen de uitvaartbranche, aanwezig te zijn bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Hierdoor werd ik mij niet alleen bewust van het feit dat het beroep van uitvaartondernemer een gedegen opleiding vereist, maar daarna ook een grote ervaring.
Ook gespecialiseerde toeleveranciers waren die jaren leerzame en interessante leermeesters wiens kennis ik nog dagelijks gebruik als presentator van de uitvaartpodcast.

Juiste informatie
Met overtuiging presenteer ik, in samenwerking met deze uitvaartondernemers en toeleveranciers, dagelijks nieuwe afleveringen in de Uitvaartpodcast. De inhoud en het doel is gericht op de consument omdat het duidelijk was dat de pers nog wel eens, – onbewust en door een gemis aan juiste kennis, – niet geheel de juiste informatie verstrekte of informatie vergaarde bij minder gekwalificeerde informatieverstrekkers.

Meerwaarde Podcasts
De Podcast als relatief nieuwe en jonge informatieverstrekker – van oorsprong een Nederlandse vinding – kent een snelgroeiende belangstelling bij de consument.
Onderzoek bewijst dat de internetbezoeker liever luistert dan leest en…. Vast staat ook dat gesproken tekst altijd beter en langer onthouden wordt dan gelezen tekst.

Digitale nalatenschap
Een regelmatige, belangrijke en waardevolle bijdrage aan onze informatieverstrekking wordt geleverd door Sander van der Meer van Digital Life Legacy. Hierdoor worden luisteraars op een begrijpelijke manier bewust gemaakt van niet alleen hun eigen digitale watermerk, maar ook de voorzorgen die problemen en hoge kosten voor nabestaanden in de toekomst kunnen voorkomen.

Het gebruik van ons aller Internet en de snelle ontwikkelingen zijn dagelijks te volgen op uitvaartpodcast.com maar zij worden uiteindelijk mogelijk gemaakt door de intensieve en waardevolle medewerkers zoals die van Sander van der Meer, waarvoor, mede namens onze luisteraars, onze hartelijke dank.

Met dank aan: UITVAARTPODCAST

Back To Top