Herstellen gegevensdragers

Gegevensdragers staan vol met dierbare en belangrijke gegevens. Van overeenkomsten die veilig worden bewaard op een harde schijf tot vakantiefoto’s op een USB-stick. Is jouw gegevensdrager of die van een overleden dierbare defect geraakt, bijvoorbeeld door brand, waterschade, valschade of blikseminslag? Dataverlies kan zowel emotionele als financiële gevolgen hebben.

Vraag deze dienst aan

USB-stick herstellen of geheugenkaart Repareren

USB-sticks en geheugenkaarten zijn populaire opslagmedia. Helaas komt het regelmatig voor dat zo’n gegevensdrager door diverse oorzaken defect raakt. Of dat gegevens per ongeluk worden gewist bij het formatteren van een USB-stick. Belangrijke bestanden zijn voor jou of de nabestaande dan niet meer toegankelijk. En dat kan voor veel verdriet zorgen.

Digital Life Legacy werkt samen met partner Ontrack om de data op geheugenkaarten of USB-sticks te herstellen. Dit doen we onder andere voor de volgende types: SDHC, SDHC, XD Mini, XD Macro, Sony Memorystick (Pro Duo) en Compact Flash. In het laboratorium stellen de data-experts van Ontrack jouw gegevens veilig, zelfs wanneer het om beschadigde bestanden gaat.

Zo brengen wij waardevolle data terug voor rechtmatige eigenaren en erfgenamen. We doen dit op een geheel legale en veilige manier. Onze data-experts herstellen de informatie op allerlei gegevensdragers, zoals harde schijven, USB-sticks en geheugenkaarten.

  • Team van professionele data-experts
  • Gebruik van hightech apparatuur en methodes
  • Veilig en volgens privacy-wetgeving
  • ISO-gecertificeerd

defecte interne of externe harde schijf herstellen

Op harde schijven staan grote hoeveelheden data opgeslagen. Herinneringen in de vorm van foto’s, video’s en andere documenten maken deze gegevensdragers vaak van onschatbare waarde. Een defecte in- of externe harde schijf kan daardoor voor paniek zorgen: ineens zijn dierbare foto’s, video’s en andere belangrijke documenten onbereikbaar.

Het is onze gezamenlijk expertise om de informatie op een harde schijf te herstellen. Is een opslagmedium defect geraakt door slijtage, kortsluiting, waterschade of een ongeluk? Experts analyseren de harde schijf in een speciale cleanroom en vervangen eventueel zelfs onderdelen. Alles om te zorgen dat jouw dierbare data weer beschikbaar is.

Tarieven voor herstellen gegevensdragers

Digital Life Legacy ondersteunt nabestaanden bij het afwikkelen van de digitale erfenis. Met behulp van onze partners halen wij de geheugenkaart, USB-stick of harde schijf op en gaan de data-experts aan de slag. De dierbare data wordt veiliggesteld en overgezet op een ander opslagmedium.

Harde schijf (softwarematig defect) €415,- inc. btw
Harde schijf (hardwarematig defect)€955 inc. btw
USB-stick/geheugenkaart (softwarematig defect)€415,- inc. btw
USB-stick/geheugenkaart (hardwarematig defect)€810,- inc. btw

HERSTELLEN VAN GEGEVENSDRAGERS? DIGITAL LIFE LEGACY HELPT GRAAG

Wij helpen nabestaanden met het veiligstellen van gegevens op een defecte gegevensdrager van een overleden dierbare. We werken samen met professionals die nabestaanden begeleiden: van de uitvaartbranche en zorginstellingen tot aan notarissen. Uiteraard helpen we jou ook ook als je direct bij ons aanklopt met een defecte gegevensdrager. Vul hieronder het aanvraagformulier in en we nemen snel contact op.

Back To Top