Digital Life Legacy in de media

Regelmatig komt Digital Life Legacy in de media over onze expertise: Digitale Nalatenschap. Hierin vertellen onze experts over het belang van deze nalatenschap en het belang van de bewustwording van de digitale erfenis. Dit gebeurt aan de hand van emotionele voorbeelden, moeilijke casussen of alledaagse problemen.

Bekijk Digital Life Legacy in de media
Onder andere bekend van:

Wie erft jouw appjes als je sterft?

Dus.. Wie erft jouw appjes? NRC besteedde uitgebreid aandacht aan een case van Digital Life Legacy met interessante bronnen die inzicht geven in de complexiteit van digitale nalatenschap.
Lees meer

Een boek over digitale nalatenschap

In samenwerking met onder andere Digital Life Legacy is een boek voor zorgverleners gelanceerd om te laten zien hoe zij ernstig zieke patiënten kunnen helpen hun digitale nalatenschap.
Lees meer

Grip op je data na je dood

In het Haarlems Dagblad verscheen een artikel van het Ombudsteam met tips over het achterlaten van je data. Wat kan je beter nú alvast regelen? Digital Life Legacy, onderdeel van ZDG, vertelt erover.
Lees meer

Condole: Wat te doen met de mobiele telefoon van een overledene?

Condole is een app waarin herinneringen, troost en aandacht na overlijden samenkomen. Zij brachten Digital Life Legacy onder de aandacht.
Lees meer

Waarheen, Waarvoor | NH Radio Podcast

Onlangs werd Sander van der Meer uitgenodigd bij Waarheen, Waarvoor van NH Radio. Het programma van Koop Geersing over leven en dood, gebracht met een glimlach.
Lees meer

Consumentenbond: Data na je dood? Er is niets geregeld

Wat gebeurt er met data na overlijden? Neem het heft in eigen hand! Waarom? Digital Life Legacy vertelt meer in de Consumentenbond Digitaalgids.
Lees meer

Veronica Ochtendshow: “Niemand deelt toch zijn telefooncode met zijn partner?”

Sander van der Meer werd live in de ochtendshow van Radio Veronica gebeld met de vraag wat Digital Life Legacy kan doen voor nabestaanden.
Lees meer

Jeroens vriendin overleed plots, dankzij dit bedrijf kan hij tóch in haar telefoon

Na de dood houdt ons leven op, maar onze ‘digitale erfenis’ laten we vaak springlevend achter. Wie mag dan jouw mails en appjes lezen?
Lees meer

Wie mag na de dood jouw appjes lezen? Zo regel je een digitale erfenis

Na de dood houdt ons leven op, maar onze ‘digitale erfenis’ laten we vaak springlevend achter. Wie mag dan jouw mails en appjes lezen?
Lees meer

‘Als moeder wil je toch niet zien welke porno je overleden kind keek?’

Het VPRO-programma 'Tegenlicht' van 7 februari 2022 belicht de metaverse met daarbij ook aandacht aan de diensten van Digital Life Legacy.
Lees meer

Telefoon eindelijk toegankelijk voor nabestaanden!

RTL Nieuws maakte een reportage over de familie Van Noorloos die wij bijstaan in de toegang tot de mobiele telefoon van hun overleden zoon Leon.
Lees meer

Digital Life Legacy deelt expertise over digitale nalatenschap op Radio 1

Onlangs werden we geïnterviewd op Radio 1 over het onderwerp digitale nalatenschap door verslaggeefster Marielle Beers.
Lees meer
Back To Top