Digital Life Legacy is onderdeel van ZDG

Digital Life Legacy maakt onderdeel uit van een groter geheel, ZDG.
ZDG is een innovatieve partner voor bedrijven en individuen in de uitvaartzorg. De dood is één van de zwaarste thema’s van het leven. We kunnen daarin, samen met onze medewerkers én onze partners, iedere dag het verschil maken. Dit doen wij door iedere overledene met respect te verzorgen, nabestaanden deskundig te begeleiden en op die manier een bijdrage te leveren aan het (opnieuw) oppakken van het leven.

ZDG in het kort
Organisaties van ZDG

onderdeel van een groter geheel

In ons werk hebben we maar één kans om ons werk goed te doen, om dat ene waardevolle moment van afscheid echt kracht te geven. Wij doen dit met collega’s die als geen ander weten wat er gevraagd wordt in situaties die er echt toe doen. Het levenseinde is ons werkveld en waardevol zijn is onze kracht. Elke werkmaatschappij binnen het geheel.

Samen moeten we het doen!

Ondanks dat we met meer dan 600 collega’s zijn, kunnen we het niet zonder onze partners en samenwerkingen. Zo werken wij onder andere voor en met overheidsinstanties, ziekenhuizen, uitvaartondernemers en andere betrokkene binnen de uitvaartbranche. We doen het samen en samen moeten we ervoor blijven zorgen dat alles respectvol, professioneel en met de juiste snelheid gebeurt

onderdeel van een groter geheel

In ons werk hebben we maar één kans om ons werk goed te doen, om dat ene waardevolle moment van afscheid echt kracht te geven.

Bezoek ZDG.nl

Professionele schakel tussen zorgaanbieder en uitvaartzorg. Gespecialiseerd in het gehele pakket aan postmortale zorgdiensten.

Bezoek CuraMortuOrum.nl

Opleidingsinstituut voor professionals en starters in de uitvaart- en postmortale zorg. Grote variatie aan opleidingen, trainingen en cursussen.

Bezoek Docendo.nl

Specialisten in het repatriëren van overledenen van en naar het buitenland. Er wordt gezorgd voor een snel en respectvol vervoer van de overledenen.

Bezoek MortuariumSchiphol.nl

Infinea verzorgt onder andere de bereikbaarheid voor de uitvaartbranche. Zij ontzorgen organisaties met een persoonlijke benadering.

Bezoek Infinea.nl

Verzorgt internationale rouwtransporten zowel van als naar Nederland. Dit gebeurt bovendien 365 dagen per jaar en 24 uur per dag.

Bezoek Repat.nl

Een ervaren, betrouwbare en full service dienstverlener op het gebied van tijdelijk en vast personeel voor de uitvaartbranche.

Bezoek DeHelpendeHand.info

Logistieke dienstverlener in de uitvaartsector en gespecialiseerd in het overbrengen, verzorgen en opbaren van overledenen.

Bezoek PostMortem.nl
Back To Top