Technische partners van Digital Life Legacy

Digital Life Legacy werkt voor sommige technische zaken samen met een aantal partners. Zij stellen ons in staat nabestaanden nog beter te kunnen helpen om dierbare data terug te krijgen.

Onze partners

Onze technische partners

Dataexpert
DataExpert

De partner in de strijd tegen misdaad, fraude en (cyber)criminaliteit. Een veilige samenleving, daar draagt DataExpert dagelijks aan bij. Wij zijn de kennis- en technologiepartner op het gebied van criminaliteitsbestrijding en databeveiliging. We werken nauw samen met defensie, politie, overheden, financiële instellingen en andere bedrijven om “safety & security” te bevorderen en ondersteunen hen met expertise, innovatieve software, training en services.

Ontrack logo
Ontrack

Ontrack is het mondiale merk voor gegevensherstel, backup tape services en datavernietiging van KLDiscovery, een wereldwijde leverancier van eDiscovery en informatiebeheer oplossingen. Ontrack herstelt gegevens van vrijwel alle soorten opslagmedia, bestanden en platformen zoals: servers, virtuele omgevingen, harde schijven, solid-state schijven (SSD), RAID, tapes, flash-media, smartphones en een groot aantal andere data storage apparaten.

Back To Top