Onderzoekspartners van Digital Life Legacy

Voor een persoonlijk DATA-onderzoek en OSINT-onderzoek wijst Digital Life Legacy nabestaanden graag op de mogelijkheden van twee recherchebureaus.

Onze onderzoekspartners

Onze onderzoekspartners

De digitale apparaten van je dierbare kunnen waardevolle data bevatten. Ze zitten vol met persoonlijke en dierbare herinneringen zoals foto’s, video’s, liedjes en meer. Vind je het emotioneel te moeilijk, of weet je niet waar je moet zoeken in de apparatuur van je dierbare, dan kunnen onze onderzoekspartners op zoek gaan naar de informatie die je nodig hebt.

Wat als er sprake is van suïcide? Er zijn naast het regelen van een hoop zaken misschien ook vragen over waarom je dierbare deze aangrijpende beslissing heeft genomen. Het zoeken naar antwoorden kan onnodige emotionele confrontaties met zich meebrengen.

Onze onderzoekspartners kunnen de volgende diensten leveren:

  • Persoonlijke begeleiding
  • DATA-onderzoek; onderzoek naar alle gegevens in de telefoon, tablet, computer of laptop van jouw dierbare
  • OSINT-onderzoek; digitaal rechercheonderzoek op internet
  • Hulp bij contact met politie, politieonderzoeken en eventuele artikel 12 procedure

DATA-ONDERZOEK

Een DATA-onderzoek omvat onderzoek naar alle gegevens in de telefoons, tablets, computers of laptops van jouw dierbare. We doen onderzoek naar (verwijderde) foto’s, video’s, e-mails, contactpersonen, (geheime) apps, cryptomunten etc. Als onderzoekers zoeken wij voor jou naar antwoorden als er sprake is van plotseling verlies van jouw dierbare.

OSINT-ONDERZOEK

Een OSINT-onderzoek omvat onderzoek in of op alle beschikbare, openbare en toegankelijke informatiebronnen. We onderzoeken de informatie op alle Social media platformen die we daarna uitvoerig analyseren. We kunnen de laatste online activiteiten in kaart brengen. We kunnen ook onderzoeken welke contacten jouw dierbare in de afgelopen tijd heeft gehad.

Neem voor persoonlijke begeleiding, onderzoek en mogelijkheden vrijblijvend contact op met mevrouw Yvonne Van Westenbrugge van Recherchebureau/Externe vertrouwenspersoon ToConfide of mevrouw Özlem Lieberwirth van OSINT & Recherchebureau.

Yvonne Van Westenbrugge (links) heeft in het verleden op verschillende afdelingen gewerkt binnen de Nationale Politie waarvan de laatste jaren bij de recherche. Daarnaast is zij enkele jaren uitvaartfotograaf geweest. Door haar rustige en betrokken manier van werken voelden nabestaanden zich gehoord en op hun gemak. Yvonne is dankbaar dat zij al zoveel voor nabestaanden heeft kunnen betekenen en wil dat nu voortzetten als particulier onderzoeker door informatie te vinden voor nabestaanden.

Özlem Lieberwirth (rechts) heeft in het verleden gewerkt op verschillende notariskantoren. Oprecht en betrokken heeft ze in contact gestaan met nabestaanden. Beladen momenten waarbij ze het fijn vond als mensen zich bij haar op hun gemak voelden, door zich open en laagdrempelig op te stellen. Dit kenmerkt haar persoonlijkheid. Özlem is later overgestapt naar de digitale wereld en is nu Senior OSINT Expert en particulier onderzoeker.

Transparent Logo toconfide
Recherchebureau en extern vertrouwenspersoon
Osint-LOGO
OSINT & Recherchebureau.nl
Back To Top