Ledenservice ZuidZorg – Presentatie Digitale Nalatenschap

Nooit geweten dat het belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet direct op te zeggen? Kan je met de vinger van een overledene een telefoon ontgrendelen? Wat blijft er online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop als zij de code niet weten en hoe voorkom je identiteitsfraude met gegevens van iemand die is overleden?
Kortom, een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten en sluit hiermee aan op de campagne in 2024 van Oneindig Online ‘Ik ga dood en laat na…’

De presentatie wordt gegeven door Sander van Meer van Digital Life Legacy.
Sander heeft een achtergrond in de forensische opsporing en is een graag geziene gast op radio en TV en geregeld te zien in diverse (vak)bladen. Digital Life Legacy is hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data, adviseert de Tweede Kamer over dit onderwerp en is winnaar van de Dutch Funeral Award 2022-2024 in de categorie ‘innovatie’.

De deelname is gratis maar meld je wel even aan: klik op ‘Meer lezen’

Het evenement is afgelopen.

Datum

21 feb 2024
Verlopen!

Tijd

18:30 - 21:00

Meer Info

Meer Lezen

Locatie

DELA Rijtackers
Anthony Fokkerweg 150, Eindhoven
Website
https://www.dela.nl/uitvaartlocaties/crematorium-uitvaartcentrum-rijtackers-eindhoven

Organisator

Ledenservice ZuidZorg
Ledenservice ZuidZorg
Telefoon
085-8220760
Email
info@ledenservicezuidzorg.nl
Back To Top