Professionele techpartner(s) gezocht!

Wij zijn Digital Life Legacy, het kenniscentrum voor digitale nalatenschap en online erfenis in Nederland. We staan voor een belangrijke missie: het helpen van nabestaanden in hun zoektocht naar dierbare digitale herinneringen, antwoorden op vragen na suïcide tot de afwikkeling van de nalatenschap. Ons werk is cruciaal, wordt ondersteund door diverse onderzoeken en zelfs het ministerie van Binnenlandse Zaken roept op tot meer pragmatische oplossingen.

Neem contact op

Professionele techpartner(s) gezocht

Een uniek aspect van onze dienstverlening is ons vermogen om toegang te verschaffen tot telefoons, tablets, computers en laptops waarvan de toestelcode of het wachtwoord onbekend is. Dit gaat verder dan simpelweg een wachtwoord resetten; het gaat om het ontsluiten van kostbare herinneringen.

Echter, we staan nu voor een uitdaging. De noodzakelijke investeringen in hoogwaardige technologie om deze bijzondere dienst te blijven aanbieden, dreigen voor ons onhaalbaar te worden. Dit zou betekenen dat nabestaanden de toegang tot dierbare gegevens verliezen.

Daarom zijn wij op zoek naar professionele partners, bedrijven of leveranciers die werken met geavanceerde tools van bijvoorbeeld Belkasoft, Cellebrite, Grayshift, Magnet Forensic, MSAB, Passmark Software, Oxygen Forensics of vergelijkbare programma’s. Sta jij aan het roer van een onderneming die werkt met deze pakketten of ben je werkzaam bij een leverancier ervan? Heb jij of jouw organisatie oog voor het maatschappelijke belang en wil je samen met ons dit vraagstuk aanpakken?

Laten we dan samenwerken om de digitale nalatenschap in Nederland toegankelijk te houden en nabestaanden te ondersteunen. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we samen een verschil kunnen maken in het leven van degenen die onze hulp het meest nodig hebben.
Samen kunnen we een waardevolle bijdrage leveren aan onze samenleving, met een stevige juridische basis en met het hart op de juiste plaats.

Benieuwd naar wat wij in de afgelopen periode hebben bereikt? Bekijk het hier: Digital Life Legacy in de media

Neem contact met ons op

Back To Top