Toegankelijk maken telefoon & tablet

Toegang tot de telefoon of tablet van een overleden persoon kan voor nabestaanden van onschatbare waarde zijn. Dierbare herinneringen als foto’s en video’s kunnen bijdragen aan de verwerking van het verlies. Ook voor praktische zaken rondom een overlijden is het nuttig om toegang te hebben tot bijvoorbeeld contactpersonen en e-mail.

Aanvraagformulier

toegang tot telefoon na overlijden?

Telefoons en tablets zijn sterk beveiligd. Nabestaanden kunnen zonder toegangscode onmogelijk bij de gegevens op deze apparaten komen. Telefoonfabrikanten en telecombedrijven werken überhaupt niet mee aan dergelijke verzoeken en als nabestaanden zelf proberen toegang te krijgen, lopen ze het risico dat de waardevolle inhoud volledig wordt gewist.

Met behulp van geavanceerde apparatuur maakt Digital Life Legacy dierbare data op telefoons en tablets toegankelijk. Op een legale manier en zonder dat de data verloren gaat.

  • Team van professionele data-experts
  • Gebruik van geavanceerde apparatuur en methodes
  • Veilig en volgens privacy-wetgeving
  • ISO-gecertificeerd


Deze unieke dienstverlening wordt enkel uitgevoerd in opdracht van rechtmatige erfgenamen. We werken op een volledig transparante manier waarbij we van tevoren alle mogelijkheden, beperkingen en kosten bespreken. Voor deze dienstverlening kunnen aanvullende documenten noodzakelijk zijn zoals:

  • legitimatie van de nabestaande
  • evt. machtiging
  • akte van overlijden
  • verklaring van erfrecht

Kosten voor toegang telefoon & tablet

De prijs voor het toegankelijk maken van een telefoon of tablet is
€699,00 incl. btw en op basis van no cure, no pay.
Indien het merk, model en type toch niet overeenkomt met onze checklist hieronder én er ook geen resultaat wordt behaald, worden er onderzoekskosten twv. €149,00 in rekening gebracht.

Na ontvangst van de aanvraag nemen wij altijd contact op en geven instructies voor het aangetekend verzenden of langsbrengen.
Kijk voor meer informatie op:
Alles over toegang tot een telefoon voor nabestaanden

Aanvraagformulier

TOEGANG TOT TELEFOONS EN TABLETS MET DIGITAL LIFE LEGACY

Voor telefoons en tablets is het merk, maar zeker ook het exacte type en model van belang!
Dit staat soms (heel klein) achterop, achter de batterij of op het originele doosje vermeld.
Kom je hier niet uit? Vraag het even bij de plaatselijke telefoon- of computerwinkel.

Back To Top