toegang tot telefoon na overlijden?
Telefoons en tablets zijn sterk beveiligd. Nabestaanden kunnen zonder toegangscode onmogelijk bij de gegevens op deze apparaten komen. Telefoonfabrikanten en telecombedrijven werken überhaupt niet mee aan dergelijke verzoeken. Als nabestaanden zelf proberen toegang te krijgen, lopen ze het risico dat de waardevolle inhoud volledig wordt gewist.
Digital Life Legacy richt zich specifiek op het toegankelijk maken van gegevens op telefoons en tablets voor nabestaanden. Met behulp van forensische apparatuur maken we dierbare data op een legale manier toegankelijk, zonder dat de data definitief verloren gaat. Dit geldt voor zowel iOS- als Android-toestellen.
Wij helpen nabestaanden om toegang te krijgen tot de telefoon of tablet van een overleden persoon. Onze professionals maken gegevens toegankelijk, juist wanneer de toestelcode onbekend is of het apparaat defect is na een ongeluk of ramp.
Team van professionele data-experts
Gebruik van forensische apparatuur en methodes
Veilig en volgens privacy-wetgeving
ISO-gecertificeerd
Deze unieke dienstverlening wordt enkel uitgevoerd in opdracht van rechtmatige eigenaren van (data)dragers. We werken op een volledig transparante manier. Dat houdt in dat we van tevoren alle mogelijkheden, beperkingen en kosten bespreken. Om een ontgrendelverzoek uit te voeren, kunnen we aanvullende documenten verzoeken zoals:
legitimatie van de nabestaande
evt. machtiging
akte van overlijden
verklaring van erfrecht

Kosten voor toegankelijk maken telefoon & tablet
Samen met uitvaart- en (na)zorgprofessionals ondersteunt Digital Life Legacy nabestaanden bij het afwikkelen van de digitale erfenis. Via onze gratis haal- en brengservice gaan onze data-professionals ermee aan slag en komt het resultaat ook weer retour.
De prijs voor het toegankelijk maken van een telefoon ligt tussen de € 395,00 en € 3695,00. Bekijk ons uitgebreide artikel: Alles over toegang tot een telefoon voor nabestaanden voor een complete uitleg, tips en uitleg over de kosten.