Uitvaart.nl start adviesrubriek voor digitale nalatenschap

Nederlanders hebben behoefte aan voorlichting over de digitale nalatenschap en de uitvaartbranche kan daarbij helpen, dat schreef minister Ollongren (BZK) op 6 juli in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees verder

Nederlanders hebben behoefte aan voorlichting over de digitale nalatenschap en de uitvaartbranche kan daarbij helpen, dat schreef minister Ollongren (BZK) op 6 juli 2021 in een brief aan de Tweede Kamer. Uit onderzoek van de overheid is gebleken dat veel Nederlanders geen kennis hebben van het begrip ‘digitale nalatenschap’.

In de adviesrubriek ‘Digitale nalatenschap’ van Uitvaart.nl helpt Digital Afterlife expert Sander van der Meer mensen die vragen hebben. Iedereen kan kosteloos vragen stellen en men vindt er antwoorden op eerder gestelde vragen.

Over Uitvaart.nl

Op de site Uitvaart.nl worden terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg gepresenteerd als één samenhangend geheel. Informatie over bedrijven en organisaties wordt overzichtelijk bijeen gebracht. Op Uitvaart.nl profileert de branche zich op moderne en innovatieve wijze. Informatie over eeuwenoude tradities en rituelen wordt gecombineerd met de nieuwe interactieve mogelijkheden die het internet te bieden heeft.

Back To Top